Privacybeleid Cookiebeleid

Diensten

Klussen voor zowel binnen- als buitenshuis.

Schilderen

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, geen tijd, geen zin of zelf niet handig om te klussen. Dan ga je op zoek naar een klusjesman, zoals klusjesman Ronald.

Je  huis heeft ook onderhoud nodig en daarom ga je dit eens in de vijf jaar ook schilderen of je laat het schilderen. Dit is nodig om verrotten van je hout te voorkomen buitenshuis. Binnenshuis wil je ook wel eens veranderingen aanbrengen bijvoorbeeld een andere kleur om je huis weer op te vrolijken en er weer fris uit te laten zien.

Timmer werkzaamheden en  kozijnen

Vervangen van rotte stukken hout in kozijnen. Verder kan ik  nieuwe deuren ophangen, hang en sluitwerk repareren en/of vervangen.

Kleine elektra

Het aanleggen van kleine elektra, repareren of vervangen van kleine elektra bijvoorbeeld stopcontacten, schakelaars of lampen ophangen eventueel vervangen van lampen. Onderhoud aan kleine machines en eventueel repareren, advies geven voor evt. vervanging.

Afvoer en waterleidingen aanleggen

Nieuw aanleggen van waterleidingen, kranen, aan- en afvoeren, putten en hemelwaterafvoer. Repareren van kranen, waterleidingen, putten, aan- en afvoer en hemelafvoer indien mogelijk en anders vervangen voor nieuw.

Dakgoten onderhoud

Dakgoten schoon maken en controleren op lekkage en eventueel repareren.

Tuinieren

Onderhoud aan tuinen. De bestrating schoon spuiten, heg snoeien, schuttingen plaatsen, buiten open haard kachels bestellen en plaatsen voor een terras.

Reclameborden en andere voorkomende werkzaamheden

Plaatsen van reclame borden aan een gevel, onderhoud en repareren van fietsen, vloeren schrobben met schrobmachine enzovoort

Heeft u nog andere werkzaamheden of vragen dan kunt u hiervoor altijd mijn contact formulier invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van mij terug.